foto

David Ambrose

  • nar. 21.2.1943 (76 let)
    Chorley, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Gioco, Il
1996 Střípky vzpomínek (TV film)
1994 Riskantní poslání (TV film)
1991 Rok zbraní
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 Taffin
1987 Comeback (TV film)
1985 DARYL
Ztráta paměti (TV film)
1981 A Dangerous Summer
Mučedník smrti
1980 Tajemná záře nad Pacifikem
1979 Transkontinentální expres (TV film)
Železná maska
1977 Alternative 3 (TV film)

TV seriály

1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
1976 Murder (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
1973 Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Comeback (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace