foto

Laszlo George

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Louskáček (TV film)
2007 Chekhov and Maria
2002 Vysoká hra (TV film)
2001 Volby srdce (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)
Moje matka je špion! (TV film)
The Loretta Claiborne Story (TV film)
Změna je život (TV film)
1999 Krutý zákon (TV film)
Láska až za hrob (TV film)
Nejhorší zrada (TV film)
The Promise (TV film)
Vražda na Stínové hoře (TV film)
1998 Když manželé podvádějí (TV film)
Mr. Headmistress (TV film)
Skandální příběh Jacqueline Susannové (TV film)
Zlatá horečka (TV film)
1997 Let Me Call You Sweetheart (TV film)
Sestřička (TV film)
Všechny minulé zimy (TV film)
Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Color Me Perfect (TV film)
Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Hart a Hartová: Hartovi uprostřed sezony (TV film)
Mateřské instinkty
Rozdělená rodina (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
1995 Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)
Ideální rodina (TV film)
Láska navzdory osudu (TV film)
Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
Ray Alexander: Vražda k večeři (TV film)
Silence of Adultery, The (TV film)
Zoja (TV film)
1994 Heart of a Child (TV film)
Město vyvolených (TV film)
Where Are My Children? (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 Popínavé květy (TV film)
1992 Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
Dům na Sycamore street (TV film)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV film)
Mrs. 'arris Goes to Paris (TV film)
Windsorské paní (TV film)
1991 Danielle Steel: Táta (TV film)
Vánoce na Divison Street (TV film)
1990 Always Remember I Love You (TV film)
Bolest a vítězství (TV film)
Kaleidoskop (TV film)
Last Flight Out (TV film)
1989 No Place Like Home (TV film)
Pulitzerova cena (TV film)
Swimsuit (TV film)
Tarzan na Manhattanu (TV film)
Turn Back the Clock (TV film)
1988 A Stoning in Fulham County (TV film)
Bůh žehnej dítěti (TV film)
Honba za xenomorfem (TV film)
Soukromý pozemek (TV film)
1987 Rolling Vengeance
Stranger in My Bed (TV film)
Vražedný stisk (TV film)
1986 Dokonalá vražda (TV film)
Osudná neděle (TV film)
Vanishing Act (TV film)
1985 Letter to Three Wives, A (TV film)
Murder in Space (TV film)
The Undergrads (TV film)
Vládce Central Parku (TV film)
1984 Tas! (TV film)
The Bear
1982 Falcon's Gold (TV film)
Parole (TV film)
Příšery (TV film)
1981 Lekce lásky
1980 Nic osobního
1979 Běžec
1977 The Fighting Men (TV film)
1970 Homer

TV seriály

2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Coming to Grips (S01E15)
Rebellion (S01E14)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1990 Glory Days (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1977 Silent Sky
1967 Place to Stand, A

Režijní filmografie

Dokumentární

1977 Silent Sky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace