foto

Patrick Cady

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Looking Glass
2017 XX
2010 Bad Penny, The
Uncle Nigel (TV film)
Šťastný los
2009 Otčím
2008 Filmová hvězda
Zombies: Den-D přichází
2007 Gangsteři z Miami (TV film)
2006 Company Town (TV film)
Odvrácená strana Jericha
Zbořené mosty
2005 N.Y.-70 (TV film)
2004 Marie a Bruce
2003 Street of Pain
2002 Porn 'n Chicken (TV film)
Sluneční země
2001 Skoč až zítra!
2000 Boxerka
1998 Bus to Queens (studentský film)

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Ask the Dust (S04E01)
2017 Nesvá (TV seriál)
Hella Blows (S02E06)
Hella LA (S02E04)
Bosch (TV seriál)
The Four Last Things (S03E02)
The Smog Cutter (S03E01)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Bůh Šiva (S02E07)
Vězeň (S02E05)
Ouroboros (S02E03)
Bosch (TV seriál)
Everybody Counts (S02E10)
Follow the Money (S02E08)
Heart Attack (S02E06)
další epizody (6)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
Chapter Six: Donkey's Years (S01E06)
další epizody (5)
2014 Killer Women (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Red or Black (S04E10)
Spirits in the Material World (S04E09)
Falcon's Nest (S04E08)
další epizody (10)
2013 Betrayal (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Neporažený (S01E09)
Krize identity (S01E08)
další epizody (8)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
Adele - týden 3. (S03E12)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
2008 V odborné péči (TV seriál)
Sophie - týden 9. (S01E41)
Paul a Gina - týden 8. (S01E40)
Paul a Gina - týden 5. (S01E25)
další epizody (21)
Valentine (TV seriál)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Postav se a zakřič (S04E20)
Zatnout pěsti! (S04E12)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Ulička milenců (S01E23)
Plán (S01E22)
Mateřský instinkt (S01E21)
další epizody (10)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pocity viny (S01E09)

Herecká filmografie

Filmy

1975

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace