foto

Patrick Cady

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Knork
Za zrcadlem
2017 XX
2010 Bad Penny
Uncle Nigel (TV film)
Šťastný los
2009 Otčím
2008 Filmová hvězda
Zombies: Den-D přichází
2007 Gangsteři z Miami (TV film)
2006 Company Town (TV film)
Odvrácená strana Jericha
Zbořené mosty
2005 N.Y.-70 (TV film)
2004 Marie a Bruce
2003 Street of Pain
2002 Porn 'n Chicken (TV film)
Sluneční země
2001 Skoč až zítra!
2000 Boxerka
1998 Bus to Queens (studentský film)

TV seriály

2020 Bosch (TV seriál)
Dark Sacred Night (S06E09)
Hard Feelings (S06E07)
Money, Honey (S06E05)
další epizody (4)
2019 The Code (TV seriál)
Don and Doff (E11)
Smoke-Pit (E09)
Above the Knee (E07)
Bosch (TV seriál)
Zadržte noc (S05E09)
Moudrost pouště (S05E07)
Poslední recept (S05E03)
2018 Bosch (TV seriál)
Kniha zemřelých (S04E10)
Temná obloha (S04E08)
Víno mládí (S04E06)
další epizody (6)
2017 Nesvá (TV seriál)
Hella Blows (S02E06)
Hella LA (S02E04)
Bosch (TV seriál)
Čtyři poslední věci (S03E02)
Veterán (S03E01)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Bůh Šiva (S02E07)
Vězeň (S02E05)
Ouroboros (S02E03)
Bosch (TV seriál)
Padni komu padni (S02E10)
Držme se peněz (S02E08)
Infarkt (S02E06)
další epizody (6)
Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Happy Unburdening (S04E07)
Physics (S04E06)
další epizody (7)
2015 Bosch (TV seriál)
My a oni (S01E10)
High Low (S01E08)
Liška (S01E06)
další epizody (5)
Rectify (TV seriál)
The Source (S03E06)
The Future (S03E05)
Girl Jesus (S03E04)
další epizody (6)
2014 Killer Women (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Red or Black (S04E10)
Spirits in the Material World (S04E09)
Falcon's Nest (S04E08)
další epizody (10)
2013 Betrayal (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ta věc s tátou (S03E13)
Útěk z vězení (S03E12)
Temné město (S03E11)
další epizody (13)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strategie (S02E20)
Jako virus - 2. část (S02E19)
Jako virus - 1. část (S02E18)
další epizody (10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Neporažený (S01E09)
Krize identity (S01E08)
další epizody (8)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Nadešel tvůj čas (S02E10)
Kurz anatomie (S02E09)
Láska bolí (S02E08)
další epizody (19)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
Adele - týden 3. (S03E12)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
All That Glitters (S01E10)
Where's Kaylie? (S01E09)
All's Fair in Love, War and Gymnastics (S01E08)
další epizody (10)
2008 V odborné péči (TV seriál)
Sophie - týden 9. (S01E41)
Paul a Gina - týden 8. (S01E40)
Paul a Gina - týden 5. (S01E25)
další epizody (21)
Valentine (TV seriál)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Postav se a zakřič (S04E20)
Zatnout pěsti! (S04E12)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Ulička milenců (S01E23)
Plán (S01E22)
Mateřský instinkt (S01E21)
další epizody (10)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pocity viny (S01E09)

Herecká filmografie

Filmy

1975

Producentská filmografie

Filmy

2018 Knork

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky