foto

Sandro Morales Santoro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Suburban Swingers Club (TV film)
2018 Stalked by My Doctor: Patient's Revenge (TV film)
2017 Papita 2da Base
2016 13 Days
The Wrong Roommate (TV film)
2015 All I Want for Christmas (TV film)
2014 Christmas in Palm Springs
Mile Marker Seven
2013 Smrtelná pomsta (TV film)
2012 Smrtelná spravedlnost (TV film)
Zničující střet
2011 A Christmas Wedding Tail (TV film)

TV seriály

2014 Chosen (TV seriál)
Monsters (S03E06)
Downward Spiral (S03E05)
Prisoners (S03E04)

Dokumentární

2016 Out of Iraq

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky