foto

Peter Wunstorf

  • nar. 15.7.1959 (60 let)
    Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Docking
2018 The Beach House (TV film)
The Lie
2017 Meditation Park
2016 Kocour Bob
2014 Volání divočiny
2008 Pod kontrolou
2006 Muž bez stínu 2
2003 Princezna podsvětí (TV film)
2002 Long Life, Happiness & Prosperity
2000 Muž z Virginie (TV film)
1998 Heart of the Sun
1997 Jeď, řekla
1996 Invasion of Privacy
1995 Michelle Apts., The
1994 Double Happiness
Dvojitý cíl
Road to Saddle River
Strange and Rich
1993 The Perfect Man
Tomcat: Dangerous Desires
1991 Grocer's Wife, The
Solitaire

TV seriály

2013 Betrayal (TV seriál)
Deception (TV seriál)
2012 Zločin (TV seriál)
Ven z rezervace (S02E08)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Pohřešovaný (S01E11)
další epizody (13)
2003 Tarzan (TV seriál)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Dar z nebe (S01E01)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky