foto

Sigurjón Kjartansson

  • nar. 20.9.1968 (52 let)
    Reykjavík, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fúsi
2008 Vyšší vliv
2004 Í takt við tímann
2000 Ikingut
Íslenski draumurinn
1997 Blossi / 810551
1995 Slzy z kamene
1992 Sodoma Reykjavík

TV seriály

2013 Hulli (TV seriál)
2009 Fangavaktin (TV seriál)
2008 Dagvaktin (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)
1997 Fóstbræður (TV seriál)
1986 Spaugstofan (TV seriál)

Dokumentární

2002 Í skóm drekans
2001 HAM: lifandi dauðir

Skladatelská filmografie

Filmy

1992 Sodoma Reykjavík

TV seriály

1997 Fóstbræður (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2009 Réttur (TV seriál)
Ástríður (TV seriál)
2008 Svartir englar (TV seriál)
2007 Pressa (TV seriál)
2005 Stelpurnar (TV seriál)
1997 Fóstbræður (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 V pasti (TV seriál)
2013 Hulli (TV seriál)
2009 Réttur (TV seriál)
Ástríður (TV seriál)
2008 Svartir englar (TV seriál)
2007 Pressa (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Fóstbræður (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky