foto

Jonathan Herron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Happy Here and Now
2000 Prince of Central Park
1989 Wonderland USA

TV seriály

2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nationwide Manhunt (S17E14)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dobro (S05E22)
V plamenech (S05E21)
Léčitelka (S05E18)
další epizody (6)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyděšený k smrti (S05E09)
Kajícnost (S05E05)
Růst (S05E01)
další epizody (12)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
Drahocenné děti (S04E07)
Eosphoros (S04E05)
další epizody (13)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poručnictví (S03E09)
Prorok (S03E08)
Tulák (S03E06)
další epizody (11)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zlovolnost (S02E06)
Antiteze (S02E03)
Bystrý hoch (S02E02)
další epizody (5)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Mindrák (S01E05)
Obrazy (S01E02)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky