foto

Jessica Oyelowo

  • nar. 1978
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nina
Spojené království
2015 Rukojmí
2010 Alenka v říši divů
2009 Big Guy
2004 Fešák Churchill
2000 Don Quijote (TV film)
Madame Bovary (TV film)
Vidění (TV film)
1999 Ospalá díra

TV seriály

2011 Off the Map (TV seriál)
Smile. Don't Kill Anyone. (E02)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2006 Mayo (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 Helen West (TV seriál)
2001 Tak! A co teď? (TV seriál)
2000 Reach for the Moon (TV seriál)
1999 People Like Us (TV seriál)
1998 Unfinished Business (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Big Guy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace