foto

Isaiah Mustafa

  • nar. 11.2.1974 (46 let)
    Portland, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 To Kapitola 2
2018 Slumber
2017 Five Minutes
2016 Holčičí problémy
Reality Show
2014 Back in the Day
2013 Crush
2012 Rags (TV film)
Tři moulové
2011 Thunderballs (TV film)
Šéfové na zabití
2007 Football Wives (TV film)
2006 Hazard
2005 Ostrov

TV seriály

2019 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Na Děti noci (S03E15)
Polibek od růže (S03E14)
Beati Bellicosi (S03E13)
další epizody (5)
2018 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
Familia ante omnia (S03E09)
Procházka v temnotě (S03E08)
další epizody (10)
Robot Chicken (TV seriál)
Strummy Strummy Sad Sad (S09E06)
2017 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Tichá voda (S02E20)
Vítej a sbohem (S02E19)
Vstaň, nebo zůstaň navždy padlý (S02E18)
další epizody (19)
2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Jitřenka (S01E13)
Malec (S01E12)
Krev volá po krvi (S01E11)
další epizody (13)
2015 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
An Officer and a Gentle Ben (S04E09)
2014 Selfie (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a vězňova holka (S02E59)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
High-Value Target (S03E20)
2012 Nikita (TV seriál)
Sideswipe (S03E06)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Femme Fatales (TV seriál)
Láska bolí (TV seriál)
Sky High (E04)
Nouzové přistání (TV seriál)
LeBron Is Le Gone (S02E08)
Chuck (TV seriál)
Chuck a souboj týmů (S04E18)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Vražda jako předloha (S02E18)
Chuck (TV seriál)
Chuck a kufřík (S04E02)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Najdi a znič (S01E04)
Eli Stone (TV seriál)
Tailspin (S02E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V kleci (S06E12)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2010 Marvel Super Heroes: What The--?!

Hudební videoklipy

2014 UNICEF: Imagine (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 A Little of Your Time with Quinn Marcus (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky