foto

David Katzenberg

  • nar. 22.3.1983 (35 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Beetlejuice 2
2019 It: Chapter 2
Kung Fury
2018 Gremlins 3
2017 To

TV seriály

2006 Clark and Michael (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 To

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Beetlejuice 2

TV seriály

2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Seven: The Hills Have Eyes (S02E14)
2017 Imaginary Mary (TV seriál)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Eight: The Outsiders (S01E08)
Hráči (TV seriál)
Alley-Oops (S03E08)
Ride and Die (S03E04)
In the Teeth (S03E03)
další epizody (4)
2014 Happyland (TV seriál)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
2013 Back in the Game (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Goodwin Games, The (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Old Jenna (S03E18)
The Campaign Fail (S03E17)
Nová holka (TV seriál)
Keaton (S03E06)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
My Love Is a Black Heart (S02E05)
Three's a Crowd (S02E03)
2011 Nešika (TV seriál)
My Super Bittersweet Sixteen (S01E09)
The Adventures of Aunt Ally and the Lil' Bitch (S01E08)
Jenna Lives (S01E05)
další epizody (4)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace