foto

David Katzenberg

  • nar. 22.3.1983 (37 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2021 Beetlejuice 2
2020 Kung Fury 2
2019 Dětská hra
Gremlins 3
To Kapitola 2
2017 To

TV seriály

2006 Clark and Michael (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 To

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Beetlejuice 2

TV seriály

2011 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
You, Me, and Weezer (S02E07)
Deadliest Crotch (S02E05)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Schooled (TV seriál)
Garden Party (S02E17)
Rock Star (S02E16)
Singled Out (S02E14)
další epizody (4)
2019 Schooled (TV seriál)
Beanie Babies (S02E10)
Run, Rick, Run (S02E06)
Kick Like a Girl (S02E04)
další epizody (13)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 55: „Ples“ (S03E20)
2018 Champaign ILL (TV seriál)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 27: Hory mají oči (S02E14)
2017 Imaginary Mary (TV seriál)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 8: Outsideři (S01E08)
Hráči (TV seriál)
Alley-Oops (S03E08)
Ride and Die (S03E04)
In the Teeth (S03E03)
další epizody (4)
2014 Happyland (TV seriál)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
Danny Chase Hates Brad Paisley (E19)
2013 Back in the Game (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Goodwin Games, The (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Old Jenna (S03E18)
The Campaign Fail (S03E17)
Nová holka (TV seriál)
Keaton (S03E06)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Dovolená na lodi (S04E03)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
My Love Is a Black Heart (S02E05)
Three's a Crowd (S02E03)
2011 Nešika (TV seriál)
My Super Bittersweet Sixteen (S01E09)
The Adventures of Aunt Ally and the Lil' Bitch (S01E08)
Jenna Lives (S01E05)
další epizody (4)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
The Better Man (S02E12)
Steamy Surprise (S02E11)
Cousin Vinny (S02E02)
další epizody (4)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
The Right Thing (S01E12)
Lily Pad (S01E11)
Behind Enemy Lines (S01E10)
další epizody (4)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
The Better Man (S02E12)
Steamy Surprise (S02E11)
Sex. Teen. Candles. (S02E10)
další epizody (12)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
The Right Thing (S01E12)
Lily Pad (S01E11)
Behind Enemy Lines (S01E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky