foto

Gayoung

  • nar. 10.7.1996 (23 let)
    Karlsruhe, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Doo beonjjae seumool
2015 Ahillaendeusiganeui seom
Zatmění
2014 Jangsoosanghwe
2013 Deo webtoon : yego salin
2008 Seowooli boinya?
2007 Geomeun jib
Goongnyeo
Narara Heo Dong-gu
Uri dongne
2006 Seuseungeui eunhye

TV seriály

2020 Geu namjaeui gieokbeom (TV seriál)
2019 Eurachacha waikiki (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (16)
2018 Widaehan yuhokja (TV seriál)
Yeonnamdong 539 (TV seriál)
2017 Honja chuneun oalcheu (TV seriál)
2016 Jiltueui hwasin (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
Woori yeopjibe EXOga sanda (TV seriál)
2014 Mimi (TV seriál)
2013 Hooayoo (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2011 Neon naege banehsseo (TV seriál)
2010 Myeongga (TV seriál)
Nappeun namja (TV seriál)
2009 Chingoo, woorideuleui jeonseol (TV seriál)
Jamyeonggo (TV seriál)
2008 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
2007 Manyeoyooheui (TV seriál)
Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
Nae gyeote isseo (TV seriál)
2006 Goong S (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky