foto

Anna Kuzina

  • nar. 21.7.1980 (40 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gotel Edelvejs
2017 Zombojaščik
2016 Ot jakby (TV film)
2011 Oduvančik (TV film)
2008 Pugovica (TV film)
2007 Barin (TV film)
Tretij lišnij

TV seriály

2018 Angelina (TV seriál)
Kopy na roboti (TV seriál)
Mark + Natalka (TV seriál)
2016 Providnycja (TV seriál)
Poslednij rycar (E19)
Vikno žytťa (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Jarosť (E08)
Soprovoditěl (E07)
Slučajnyj passažir (E01)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2009 Osennije cvety (TV seriál)
2008 Načať snačala. Marta (TV seriál)
Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
Kogda jejo sovsem ně žděš (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky