foto

Alexandr Popov

  • nar. 2.6.1986 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Byvšije
2016 Ja s toboju
2009 Polzjot zmeja
2008 Pugovica (TV film)

TV seriály

2019 Sadovnica (TV seriál)
2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
2017 Kapitanša (TV seriál)
Protivostojanije (TV seriál)
Recept ljubvi (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Chazjajka (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Prosty (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2014 Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
OSA (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Prekrasnaja Abigal (S02E13)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Sobesednik (E07)
Podkidyš (E04)
Rabota nad ošibkami (E01)
Sindrom drakona (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky