foto

Sergej Šefir

  • nar. 25.5.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Sluga naroda 2
2014 Ljubov v bolšom gorodě 3
2012 8 pěrvych svidanij
Rževskij protiv Napoleona
2009 Svaty 2 (TV film)
2008 Svaty (TV film)

TV seriály

2013 Svaty 6 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
Čudo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace