foto

Boris Šefir

  • nar. 14.5.1960 (60 let)
    Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Sluga naroda 2
2014 Ljubov v bolšom gorodě 3
2012 Rande na 8 způsobů
Rževskij protiv Napoleona
2009 Svaty 2 (TV film)
2008 Svaty (TV film)

TV seriály

2013 Svaty 6 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
Čudo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky