foto

Alexej Tritěnko

  • nar. 11.12.1981 (37 let)
    Záporoží, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kruty18
2017 Ljubiť i veriť (TV film)
2014 Větrenaja ženščina
2013 Chajtarma
2012 Poslednjaja rol Rity (TV film)
2011 Oduvančik (TV film)
2010 Mama naprokat (TV film)
2008 Papa naprokat
Pravo na Naděždu
2007 Znak sudby (TV film)
2006 Professor v zakoně (TV film)

TV seriály

2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Koly my vdoma (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 7 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace