foto

Jimmy Gambina

  • nar. 3.5.1943 (75 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Rocky V
1985 Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
1976 Rocky
1973 Bitva o Planetu opic

TV seriály

1996 Arli$$ (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace