foto

Ian Beattie

  • nar. 3.3.1965 (55 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blackbird
2018 Viking Destiny
2017 Jack Taylor: Nemesis (TV film)
Motýlek
The Pugilist
2016 The Journey
The Truth Commissioner (TV film)
2013 Belfast Story, A
Hvězda kriminálu
2012 Keith Lemon: The Film
2011 Brendan Smyth: Betrayal of Trust (TV film)
2010 Mo (TV film)
2009 Závod
2007 Tajemství prstenu
2004 Alexander Veliký
1999 Stray Bullet
1996 Vesmírní trakeři
1995 Únos (TV film)

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2018 Quantico (TV seriál)
Ghosts (S03E12)
2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
Pán času (TV seriál)
The Empress of Mars (S10E09)
2016 Povstání barbarů (TV seriál)
2015 Vikingové (TV seriál)
Žoldnéř (S03E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Synové Harpyje (S05E04)
další epizody (6)
2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden týden v červenci (E02)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
Zbaveni okovů (S04E03)
Lev a růže (S04E02)
další epizody (4)
2013 Blandings (TV seriál)
Scúp (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
Každý musí sloužit (S03E01)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Bohové staří a noví (S02E06)
Zahrada kostí (S02E04)
Sever nezapomíná (S02E01)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Problematická reformace (S03E05)
2003 Killinaskully (TV seriál)
1995 The Hanging Gale (TV seriál)

Dokumentární

2017 Life After Flash
Osm dní, které utvořily Řím (TV seriál)
2015 Hra o trůny V. - Den na natáčení (TV film)

Host

TV pořady

2011 Thronecast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky