foto

Ian Beattie

  • nar. 3.3.1965 (52 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jack Taylor: Nemesis (TV film)
Papillon
The Pugilist
2016 The Journey
The Truth Commissioner (TV film)
2013 Belfast Story, A
Hvězda kriminálu
2012 Keith Lemon: The Film
2011 Brendan Smyth: Betrayal of Trust (TV film)
2010 Mo (TV film)
2009 Závod
2007 Tajemství prstenu
2004 Alexander Veliký
1999 Stray Bullet
1996 Vesmírní trakeři
1995 Únos (TV film)

TV seriály

2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
2016 Povstání barbarů (TV seriál)
2015 Vikingové (TV seriál)
Mercenary (S03E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Synové Harpyje (S05E04)
další epizody (6)
2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden týden v červenci (E02)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
Zbaveni okovů (S04E03)
Lev a růže (S04E02)
další epizody (4)
2013 Blandings (TV seriál)
Scúp (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
Každý musí sloužit (S03E01)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Bohové staří a noví (S02E06)
Zahrada kostí (S02E04)
Sever nezapomíná (S02E01)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Problems in the Reformation (S03E05)
2003 Killinaskully (TV seriál)
1995 The Hanging Gale (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hra o trůny V. - Den na natáčení (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace