foto

Andre Lex

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
Der Hafenpastor und das Blaue vom Himmel (TV film)
2013 Nordstrand
2011 Kein Sex ist auch keine Lösung
2010 The Aristofrogs
2008 Bergfest
2004 Süperseks

TV seriály

2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Výbuch (S03E08)
Sladká pomsta (S03E07)
Osudné setkání (S03E06)
další epizody (4)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Na srdce a ledviny (S02E12)
Selská válka (S02E11)
Případ se skřipcem (S02E10)
další epizody (6)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliche Bescherung (E48)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Ein krummer Hund (S02E11)
Tod am 18. Loch (S02E09)
Und ewig singt das Blaukehlchen (S02E03)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödlicher Lehrstoff (S01E11)
Spätlese (S01E09)
Sonne, Mord und Sterne (S01E08)
další epizody (4)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
2004 Frech wie Janine (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Dokumentární

2014 Junges Deutschland (TV film)

TV pořady

2002 Ladykracher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky