foto

Bernadette Caulfield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2001 Vždy věrný (TV film)
1998 Brink! (TV film)
1997 A Deadly Vision (TV film)
Detention: The Siege at Johnson High (TV film)
Zachraňte mumii (TV film)
1996 Gone in the Night (TV film)
Vows of Deception (TV film)
Šerif s tvrdou pěstí (TV film)
1995 Deadly Whispers (TV film)
Uloupená nevinnost (TV film)
1994 Justice in a Small Town (TV film)
1993 Konečná spravedlnost (TV film)
Vanished Without a Trace (TV film)

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Oheň a voda (S02E09)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
další epizody (10)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Firsts (E01)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Big Love: In the Beginning (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
2005 Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Před New Canaanem (S02E11)
Cheyenne (S02E10)
další epizody (12)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Mojo Rising (E22)
Thanks for the Mammaries (E21)
Tall Tales (E20)
další epizody (11)
2001 Philly (TV seriál)
Live and Leg Die (E11)
Fork You Very Much (E10)
Loving Sons (E09)
další epizody (11)
2000 Akta X (TV seriál)
Přízrak (S07E16)
Jako přátelé (S07E15)
Zloději (S07E14)
další epizody (10)
1999 Akta X (TV seriál)
Souhra náhod (S07E06)
Zrychlení (S07E05)
Milénium (S07E04)
další epizody (22)
1998 Akta X (TV seriál)
Jak duch ukradl Vánoce (S06E06)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
další epizody (6)
1997 Brooklyn South (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Hra o trůny: Poslední hlídka (TV film)
2015 Hra o trůny V. - Den na natáčení (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky