foto

Bernadette Caulfield

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2001 Vždy věrný (TV film)
1998 Brink! (TV film)
1997 Deadly Vision, A (TV film)
Detention: The Siege at Johnson High (TV film)
Under Wraps (TV film)
1996 Gone in the Night (TV film)
Shaughnessy (TV film)
Vows of Deception (TV film)
1995 Deadly Whispers (TV film)
Uloupená nevinnost (TV film)
1994 Justice in a Small Town (TV film)
1993 Konečná spravedlnost (TV film)
Vanished Without a Trace (TV film)

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Oheň a voda (S02E09)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
další epizody (10)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2007 Big Love: In the Beginning (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
2005 Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Před New Canaanem (S02E11)
Cheyenne (S02E10)
další epizody (12)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Akta X (TV seriál)
Přízrak (S07E16)
Jako přátelé (S07E15)
Zloději (S07E14)
další epizody (10)
1999 Akta X (TV seriál)
Souhra náhod (S07E06)
Zrychlení (S07E05)
Milénium (S07E04)
další epizody (22)
1998 Akta X (TV seriál)
Jak duch ukradl Vánoce (S06E06)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
další epizody (6)
1997 Brooklyn South (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Hra o trůny V. - Den na natáčení (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace