foto

Ljubov Seljutina

  • nar. 21.12.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Parallelnye pryamye peresekayutsya v beskonechnosti
2013 Metro
2012 Něpuťovaja něvestka (TV film)
2008 Priletil vdrug volšebnik
2006 A Vy jemu kto? (TV film)
1988 Čjornyj monach

TV seriály

2018 Iščejka 3 (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Suďja (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2011 Advokat (TV seriál)
Rokovoj piknik (S08E18)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Staromodnoje prestuplenije (S02E08)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky