foto

Stanislav Dužnikov

  • nar. 17.5.1973 (46 let)
    Saransk, Mordvinsko, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pareň iz Gollivuda, ili Něobyknovennyje priključenija Veni Vezunčika
Posledniy chelovek iz Atlantidy
Rubež
2017 Grafomanija
2015 Perevodčik
Štěstí je...
2013 Metro
2012 1812. Ulanskaja ballada
2009 Pjatnica. 12
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
Nikto ně znajet pro sex 2: No sex
Priletil vdrug volšebnik
Sněžnyj angel (TV film)
2007 Ljubov morkov
Otryv
Paragraf 78
2005 Turecký gambit
2004 Francuz (TV film)
2003 Teorija zapoja
2001 DMB 003
DMB 004
DMB: Snova v boju
2000 DMB
DMB 002
Daun Haus
1995 Slečna selka

TV seriály

2017 Blizkije (TV seriál)
2015 Točki opory (TV seriál)
2013 Lednikov (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Čjornyj spisok (S06E05)
Zamena objekta (S06E04)
Gorodskoj tarif (S06E03)
další epizody (5)
2010 Enigma (TV seriál)
Kokon (E05)
2009 Annuška (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Zakon trech otricanij (S05E06)
Soavtory (S05E05)
Posmertnyj obraz (S05E04)
další epizody (6)
2005 Persona non grata (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
Těň prošlogo (S04E02)
Ličnoje dělo (S04E01)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
Stilist (S03E03)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)
další epizody (4)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
Mužskije igry (S02E03)
Ja umer včera (S02E02)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Sindikat killerov (S01E04)

Dokumentární

2005 Děvočki

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky