foto

Vitalij Lineckij

  • nar. 22.10.1971
    Ivano-Frankivsk, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 16.7.2014 (42 let)
    Kyjev, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gnizdo gorlyci
2015 Bitva o Sevastopol
2012 Věčnoje vozvraščenije
Zvičajna sprava
2011 Ten, který prošel ohněm
Vljubljonnyje v Kijev
2008 Alpinist (TV film)
Illuzija stracha
Krasnyj žemčug ljubvi
2007 Prezumpcija viny
Vnězemnoj
2002 Zoluška (TV film)
2001 Večera na chutore bliz Dikaňki (TV film)

TV seriály

2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Pereletnyje pticy (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Ja rjadom (TV seriál)
2011 Kostoprav (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace