foto

Vasilij Ščipicyn

  • nar. 24.2.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dviženije vvěrch
2010 Otstavnik 2 (TV film)
Podsadnoj
2008 Tot, kto gasit svět
2007 God Zolotoj rybki
Prezumpcija viny
2005 Lopuchi

TV seriály

2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (7)
2018 Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (E05)
2017 Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Poslednij zajezd (E08)
další epizody (7)
2015 Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ty těrjaješ formu (S01E10)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Dur (S01E15)
2014 Igra s ogňom (TV seriál)
Kuprin. Jama (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť v otěle (S14E06)
2013 Kulinar 2 (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Urok chimii (S02E05)
Šef (TV seriál)
Posrednik (S02E14)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čuvstvo bezopasnosti (S06E10)
PPS (TV seriál)
Bomba (S02E02)
Doznavatěl (TV seriál)
Priton (S02E04)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Pravozaščitnik (S07E17)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Spalnyj rajon (S04E13)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na glubině (S04E28)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Pravo na pomilovanije (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnoje napryaženije (S01E05)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace