foto

Vasilij Ščipicyn

  • nar. 24.2.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Výskok
2010 Otstavnik 2 (TV film)
Podsadnoj
2008 Tot, kto gasit svět
2007 God Zolotoj rybki
Prezumpcija viny
2005 Krasnoje něbo. Černyj sněg
Lopuchi

TV seriály

2020 Ochota na pevicu (TV seriál)
2019 Dělfin (TV seriál)
Jesť ňuansy (TV seriál)
Podsudimyj (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (7)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (S01E05)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Poslednij zajezd (E08)
další epizody (7)
2015 Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ty těrjaješ formu (S01E10)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Dur (S01E15)
2014 Igra s ogňom (TV seriál)
Kuprin. Jama (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Čempion goroda (E06)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Maleňkije sekrety (S01E12)
Trjukač (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť v otěle (S14E06)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Urok chimii (S02E05)
Šef (TV seriál)
Posrednik (S02E14)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čuvstvo bezopasnosti (S06E10)
PPS (TV seriál)
Bomba (S02E02)
Doznavatěl (TV seriál)
Priton (S02E04)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Kljatva (S01E10)
Kulinar (TV seriál)
Popravka na vetěr (S01E10)
Dvojnaja igra (S01E09)
Poroch i drob (TV seriál)
Snajper (E12)
Vendětta (E11)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
další epizody (12)
Litějnyj (TV seriál)
Pravozaščitnik (S07E17)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Propaža (E12)
Litějnyj (TV seriál)
Spalnyj rajon (S04E13)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na glubině (S04E28)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Pravo na pomilovanije (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2006 Sekretnyje poručenija (TV seriál)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnoje napryaženije (S01E05)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Isčezajuščij vid (S05E04)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky