foto

Vjačeslav Vasiljuk

  • nar. 10.12.1972 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vynohrad (TV film)
2017 Guljaj, Vasja
2015 72 časa
2012 Poslednjaja rol Rity (TV film)
2009 Zázrak
Čužije duši (TV film)
2007 God Zolotoj rybki
Prezumpcija viny
2006 Štolňa
2004 Společnost hrdinů

TV seriály

2018 Krov jangola (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
2016 Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď meňa, mama! (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Vozvraščenije Muchtara 7 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Muchtara 5 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 6 (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
Tormoznoj puť (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace