foto

Hendrikje Fitz

  • nar. 15.9.1961
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo
  • zem. 7.4.2016 (54 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Los Veganeros
2011 In aller Freundschaft – Was wirklich zählt (TV film)
2004 Männer im gefährlichen Alter (TV film)
2002 Ripleyho hra
2001 Ist gut jetzt
2000 Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
1998 Specialisté na vraždy - Paměti zabijáka (TV film)
1990 Dům na mělčinách (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace