foto

Hendrikje Fitz

  • nar. 15.9.1961
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo
  • zem. 7.4.2016 (54 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Los Veganeros
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2004 Männer im gefährlichen Alter (TV film)
2002 Ripleyho hra
2001 Ist gut jetzt
2000 Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
1998 Specialisté na vraždy - Paměti zabijáka (TV film)
1990 Dům na mělčinách (TV film)

TV seriály

2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
In Liebe loslassen (S20E30)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Abschied (S19E35)
Leere (S19E34)
Im Dilemma (S19E33)
další epizody (27)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frieden auf Erden (S18E42)
Schwachpunkte (S18E41)
Tabula rasa (S18E40)
další epizody (25)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Bunker (S05E12)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtswunder (S17E42)
Mit einem Paukenschlag (S17E41)
Mein Leben (S17E38)
další epizody (26)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßer die Glocken nie klingen (S16E42)
Freud und Leid (S16E41)
Kontroversen (S16E40)
další epizody (23)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Morgen, Kinder, wird’s was geben (S15E42)
Kurzschlussreaktion (S15E41)
Beim zweiten Anlauf (S15E39)
další epizody (28)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Schwere Prüfungen (S14E41)
Sinnkrise (S14E40)
další epizody (26)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsgaben (S13E42)
Vier in einem Boot (S13E41)
Geständnisse (S13E37)
další epizody (30)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Altlasten (S12E39)
další epizody (31)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Tragende Rolle (S11E41)
Süßes Leben (S11E40)
další epizody (31)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
Reizende Stimmung (S10E40)
další epizody (30)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Starke Söhne (S09E38)
Flucht nach vorn (S09E36)
další epizody (23)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Mann gegen Mann (S08E40)
další epizody (28)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (29)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Isoliert (S06E41)
Zurück ins Leben (S06E40)
další epizody (29)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eigene Wege (S05E37)
další epizody (29)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
Ganz in Weiß (S04E33)
další epizody (30)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
další epizody (30)
1999 Horečka (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Bitteres Ende (S02E14)
další epizody (37)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Einer für alle, alle für einen (S01E05)
další epizody (6)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky