foto

Alla Sergijko

  • nar. 2.10.1956 (62 let)
    Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bitva o Sevastopol
Doroga bez konca
2013 Paradžanov
2008 Pravo na Naděždu
2007 Znak sudby (TV film)
2001 Ťomnaja noč
1994 Pěvica Žosefina i myšinyj narod
1986 Po glavnoj ulice s orkestrom

TV seriály

2017 Dohory drygom (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Prosty (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Něodinokije (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace