foto

Valentin Šestopalov

  • nar. 22.9.1947
    Lvov, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 22.6.2013 (65 let)
    Kyjev, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ljubov na dva poljusa (TV film)
2009 Něskolko prizračnych dněj
2004 Miluji jen tebe
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)
1976 Jdou vojáci, jdou

TV seriály

2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
2009 Pravo na pomilovanije (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
Gorodskoj romans (TV seriál)
Ubiť změja (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
Sjostry po krovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace