foto

Lina Budnik

  • nar. 4.12.1939 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Plochaja sosedka (TV film)
2014 Větrenaja ženščina
Černobyl (TV film)
2013 Bědnaja Liz (TV film)
Ja dumal, ty buděš vsegda (TV film)
Paradžanov
Poljarnyj rejs
2012 Iskuplenije (TV film)
Zvičajna sprava
2011 Děd (TV film)
Ljubov na dva poljusa (TV film)
2010 Iskuplenije (TV film)
2009 Něskolko prizračnych dněj
Žizň na dvoich
2008 Karasi (TV film)
2007 Vnězemnoj
2004 Miluji jen tebe

TV seriály

2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Bratskije uzy (TV seriál)
Dom s lilijami (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
Temnyje labirinty prošlogo (TV seriál)
Tolko ně otpuskaj meňa (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Vitalka (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Prevratnosti ljubvi (S03E19)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Nět narkotikam (S02E29)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky