foto

Aljona Babenko

  • nar. 31.3.1972 (46 let)
    Kemerovo, Kemerovská oblast, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Motyljok
Vzryvnaja volna (TV film)
2016 Nouzový let
Posle těbja
Žili-byli my
2015 Bogatyrša
Moscow Never Sleeps
SOS, Děd Moroz ili Vsjo sbudětsja!
2014 Živyje
2013 Parallelnyje miry
Proščanije
2012 Svidanije
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
2010 Smerť v pensně ili Naš Čechov
2009 Kanikuly strogogo režima
Na more
2008 Illuzija stracha
Papa naprokat
2007 Indi
Ja sčitaju: raz, dva, tri, četyre, pjať... (TV film)
Karnavalnaja noč 2, ili 50 let spusťa
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi
Žesť
2005 Ljubi meňa (TV film)
2004 Řidič pro Věru
2002 Kopejka
2001 Serebrjanaja svadba (TV film)
2000 Kamenskaja 1: Smerť i němnogo ljubvi (TV film)

TV seriály

2017 Salsa (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
Novaja žena (TV seriál)
2015 Serdce Angela (TV seriál)
2013 Novaja žizň (TV seriál)
2012 Bezdna (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)
2001 Sdvinutyj (TV seriál)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Motyljok

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace