foto

Natalja Kislicyna

  • nar. 1946
    Kirov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Štěstí je...
2012 Moja bezumnaja semja
2011 Bez mužčin
2009 Něskolko prizračnych dněj
2007 Grechi naši (TV film)
Otěc
2001 Lavina
1992 A spat' s čužoj ženoj chorošo!?

TV seriály

2017 Dvenadcať čuděs (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Kuafer (E14)
2015 Raja znajet (TV seriál)
2014 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něudačnaja sdělka (S08E11)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Skorosť (S01E15)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Rabota nad ošibkami (S04E04)
2006 Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2001 Konferencija maňjakov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace