foto

Anastasija Cvetajeva

  • nar. 24.9.1981 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zabava
2011 Oduvančik (TV film)
2009 Sovsem rjadom
2008 Maša i more (TV film)
Ot tjurmy i ot sumy (TV film)
Tarif Novogodnij
2006 Průsmyk smrti (TV film)
2004 Vjanět-propadajet (TV film)
2003 Daže ně dumaj!
2002 Láska, sex a trápení

TV seriály

2009 Pobednyj vetěr, jasnyj děň (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Čužaja staťja (S02E06)
2006 Tělochranitěl (TV seriál)
Krasnyj děd (S01E03)
2004 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Gaďuka v sirope (S02E01)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Poker s akuloj (S01E02)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky