foto

Heinz Lieven

  • nar. 18.4.1928 (89 let)
    Blankenese, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
2015 Vzpomeň si
2014 Besuch im Wald
Den blbec
Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
2013 Der Tunnelraub von Berlin (TV film)
Nord Nord Mord - Clüver und die fremde Frau (TV film)
Reiff für die Insel - Katharina und der ganz große Fisch (TV film)
Tatort - Er wird töten (TV film)
2012 Das Kindermädchen (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
2011 Arschkalt
Tady to musí být
2010 The Final Fax
2008 Atentát na papeže (TV film)
Within the Whirlwind
2006 Doppelspiel
2001 Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
1999 Die Jagd nach dem Tod (TV film)
Meine beste Feindin (TV film)
1998 Wut im Bauch (TV film)
1993 Schwarz-Rot-Gold - Mafia Polska (TV film)
1991 Einbruch, Der (TV film)
1990 Marleneken (TV film)
Wer zu spät kommt - Das Politbüro erlebt die deutsche Revolution (TV film)
1987 Rätsel der Sandbank, Das (TV film)
1983 Das Dorf
1982 Aufgabe des Dr. med. Graefe, Die (TV film)
Frau Jenny Treibel (TV film)
Tatort - Trimmel und Isolde (TV film)
1980 Pořádek
Tatort - Streifschuß (TV film)
1977 Skupinový portrét s dámou
1976 Bei Westwind hört man keinen Schuß (TV film)
Doba zralosti (TV film)
Verdunkelung (TV film)
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
1972 Ukradená bitva
1970 Die Hand im Mund (TV film)
1969 Rätsel von Piskov, Das (TV film)
1968 Graf Öderland (TV film)
1963 Stalingrad (TV film)
1961 Malachiášův zázrak

TV seriály

2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Pusinka (TV seriál)
1996 Dr. Monika Lindt - Kinderärztin, Geliebte, Mutter (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Gezeiten der Liebe (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1988 Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Engels & Consorten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Im Werk notiert (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace