foto

Lasse Myhr

  • nar. 1980
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Schönes Schlamassel (TV film)
2019 Das Menschenmögliche (TV film)
Hartwig Seeler - Gefährliche Erinnerung (TV film)
2018 Der Besuch
Die Haut der Anderen
2017 Ať žije Eileen! (studentský film)
Gift (TV film)
Polizeiruf 110 – Einer für alle, alle für Rostock (TV film)
2016 Die Akte General (TV film)
Marie Brand und die rastlosen Seelen (TV film)
Tatort – Echolot (TV film)
2015 Mezi slovy (studentský film)
Obchodníci se smrtí (TV film)
Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
V květnu si dělej, co chceš
2014 Almuth und Rita (TV film)
Lena Fauch - Vergebung oder Rache (TV film)
Polizeiruf 110 - Liebeswahn (TV film)
2013 Bumpy Night
Místo činu: Kolín - V kruhu rodinném (TV film)
Místo činu: Mnichov - Moc a bezmoc (TV film)
2012 Místo činu: Mnichov - Smutný král (TV film)
Pavels letzter Schuss (studentský film)
2010 Die Letzten 30 Jahre (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
2008 Machen wir's auf Finnisch (TV film)

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Not (S20E06)
2019 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Frau Irmler (E08)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Polly (E28)
2018 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Urteil (E27)
2017 München Mord (TV seriál)
Einer der's geschafft hat (E05)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Löwenherz (E26)
Familiengeheimnis (E25)
2016 Gottlos - Warum Menschen töten (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
Kreuzweg (E23)
2015 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der Wald (E22)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der nette Herr Wong (E21)
Kettenreaktion (E20)
2013 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bittere Pillen (E19)
Lovergirl (E18)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky