foto

Maxim Papernik

  • nar. 20.4.1969 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Alisa v krajini čudes (TV film)
2008 Ně toropi ljubov! (TV film)
2006 Strannoje Roždestvo (TV film)
2005 12 stuljev
2003 Za dvumja zajcami (TV film)

TV seriály

2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2013 Partija dlja čempionki (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Alisa v krajini čudes (TV film)
2008 Ně toropi ljubov! (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Alisa v krajini čudes (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky