foto

Olesja Vlasova

  • nar. 14.9.1974 (46 let)
    Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 God Zolotoj rybki
Indi
Psichopatka (TV film)
Znak sudby (TV film)
2006 Strannoje Roždestvo (TV film)
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)

TV seriály

2017 Linija sveta (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Sny (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2013 Ženskij doktor (TV seriál)
Pro zavetnyj traktor i děla serděčnyje (S02E60)
Staršaja sestra (S02E59)
Za vsjo nado platiť! (S02E58)
další epizody (58)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
Sem "Ja" (S01E40)
"Čto v imeni těbe mojom..." (S01E39)
Mesť, kak cholodnaja zakuska (S01E38)
další epizody (37)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
2009 Lovuška (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
Situacija 202 (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Osobyje primety (S02E40)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky