foto

Olesja Vlasova

  • nar. 14.9.1974 (44 let)
    Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 God Zolotoj rybki
Indi
Psichopatka (TV film)
Znak sudby (TV film)
2006 Strannoje Roždestvo (TV film)
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)

TV seriály

2017 Linija sveta (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Sny (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2013 Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
2009 Lovuška (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
Situacija 202 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace