foto

Michail Chimičjov

  • nar. 23.9.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kak vernuť muža za tridtsať dněj (TV film)
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2007 V ožidanii čuda

TV seriály

2019 Mamy čempionov (TV seriál)
2018 Lapsi (TV seriál)
Lastočka (TV seriál)
Žena s togo sveta (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Millioněrša (TV seriál)
Spasatěl (TV seriál)
Vysokije otnošenija (TV seriál)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
Žena naprokat (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
2014 Samara 2 (TV seriál)
2013 Dva Ivana (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Skala (S01E16)
Ozero smerti (S01E15)
Ochotniki za golovami (S01E14)
další epizody (8)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Samara (TV seriál)
Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Granatovyj braslet (S01E13)
Krasota trebujet... (S01E10)
další epizody (5)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Mačecha (TV seriál)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Rubljovka Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky