foto

Sergej Kalantaj

  • nar. 31.5.1964 (55 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Slovo (studentský film)
Vynohrad (TV film)
2017 Sekret neprystupnoji krasuni (TV film)
2016 Ja s toboju
Sluga naroda 2
2015 Plochaja sosedka (TV film)
2014 Kyjivskyj tort
Trubač
2012 Zvičajna sprava
2011 Balada o bombardérovi
2009 Melodija dlja šarmanki
2008 Ottepel
2003 Lichter

TV seriály

2019 Tainy (TV seriál)
2018 Pervyj raz proščajetsja (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Děduška (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
Včera. Segodňa. Navsegda... (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Izmeny (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Bijenije serdca (TV seriál)
Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Děmony (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Lovuška (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)

Dokumentární

2014 1812-1815: Zahraniční tažení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace