foto

Sergej Kalantaj

  • nar. 31.5.1964 (56 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Storonniy
2018 Slovo (studentský film)
Vynohrad (TV film)
2017 Sekret neprystupnoji krasuni (TV film)
2016 Ja s toboju
Sluga naroda 2
2015 Heťman
Plochaja sosedka (TV film)
2014 Kyjivskyj tort
Trubač
2012 Mama poněvole (TV film)
Zvičajna sprava
2011 Balada o bombardérovi
2009 Melodija dlja šarmanki
2008 Ottepel
2007 Pod znakom Děvy (TV film)
2005 Neue Freunde, neues Glück (TV film)
2003 Lichter

TV seriály

2020 Basket of Happiness (TV seriál)
2019 Tainy (TV seriál)
2018 Pervyj raz proščajetsja (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Děduška (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
Včera. Segodňa. Navsegda... (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Izmeny (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Pro zavetnyj traktor i děla serděčnyje (S02E60)
Staršaja sestra (S02E59)
Za vsjo nado platiť! (S02E58)
další epizody (20)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Samoubijstvo (E02)
Ženskij doktor (TV seriál)
Sem "Ja" (S01E40)
"Čto v imeni těbe mojom..." (S01E39)
Mesť, kak cholodnaja zakuska (S01E38)
další epizody (32)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Bijenije serdca (TV seriál)
Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Děmony (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Lovuška (TV seriál)
2008 Kmotra (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Rodnyje ljudi (TV seriál)

Dokumentární

2014 1812-1815: Zahraniční tažení (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky