foto

Jevgenij Pašin

  • nar. 1.5.1960 (59 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Synevir
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
Žizň na dvoich
1993 Fučžou
1990 Ивин А.
1987 ...Ispolniť vsjakuju pravdu
1986 Igor Savvovič (TV film)
1985 Dajtě nam mužčin!
Osennie utreniki (TV film)
Podvig Oděssy
Poklonis do zemli
1984 Voloďkina žizň (TV film)
1983 Ekipaž mašiny bojevoj
1981 Pod svist pul
1980 Ot Buga do Visly

TV seriály

2016 Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Pisma iz prošlogo (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
2014 Švydka dopomoha (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
2012 Angely vojny (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
2009 Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Ochota na Vervolfa (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2006 Sakvojaž so svetlym buduščim (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
1985 Prapory žádají palbu (TV seriál)
1984 V Kovelských lesích (TV seriál)

Dokumentární

1988 Marija

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky