foto

Alexandr Rezalin

  • nar. 22.9.1958 (61 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Portrait of God
2016 Tancuj so mnoj
2015 Nasledniki
2009 Sezon tumanov
2008 Spjaščij i krasavica (TV film)
1999 Kitajskij serviz
Něbo v almazach
1996 Marquis de Sade
1993 Predskazanije
1990 Černov
1986 Jaguar

TV seriály

2019 Svoja zemlja (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Častica vselennoj (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kontrabandnyj tovar (S03E14)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
2013 Nasledniki (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
2011 Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Tajna Roxany (E08)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Ben Venuto (E63)
Sročno v nomer (TV seriál)
Igry bez pravil (S01E12)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Jesenin (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Eta gorkaja sladkaja mesť (S02E02)
2003 Syščiki (TV seriál)
Vspyška (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky