foto

Natalja Lesnikovskaja

  • nar. 20.1.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ja ně takoj. Ja ně takaja
2015 Priličnyje ljudi
Čužaja milaja (TV film)
2014 Ljubit - ně ljubit
2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
2009 Krasnyj lotos
Kryša
2007 Moja mama - Sněguročka! (TV film)
Sidelka
Sluha Jeho Veličenstva
2006 Únik z kruhu

TV seriály

2018 Poďjom s glubiny (TV seriál)
2017 Advokat (TV seriál)
Grjaznyje tancy (S09E16)
Čistyj bizněs (S09E15)
Stěčenije obstojatělstv (S09E14)
2016 Novaja žena (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
Ženščina s lilijami (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
2013 Karpov (TV seriál)
Ložnyj sled (S02E09)
David i Goliaf (S02E02)
2012 Karpov (TV seriál)
Ťma ili Sveta (S01E32)
Šapovalov (TV seriál)
Kto – kogo (E16)
Žertva psichologii (E15)
Pamjatnyj děň (E14)
další epizody (8)
2011 Lektor (TV seriál)
2010 Igruški (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Propavšeje zaveščanije (S01E06)
Dozor (S01E01)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Odin na odin (E11)
Vzroslyje igry (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Dělfin (S01E05)
Čas Volkova (TV seriál)
Pulja iz prošlogo (S01E06)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Kankan na pominkach (S03E01)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Děti Vaňjuchina (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Alibi dlja korolevy (S01E01)
Trestný prapor (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Po tramvajnomu biletu (S03E09)
2003 Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky