foto

Olga Naumenko

  • nar. 6.12.1949 (69 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dva mgnovenija ljubvi (TV film)
2007 Sidelka
1986 Zina-Zinulja
1982 Vladivostok, god 1918
1978 Lék proti strachu
Obratnaja svjaz
1977 Poslední oběť
1975 Ironie osudu aneb Rozhodně správná koupel (TV film)
1973 Čjornyj princ
1970 Perestupi porog
1969 Jediný svědek

TV seriály

2019 Kassirši (TV seriál)
2018 Serdce ženščiny (TV seriál)
2017 Ošibka molodosti (TV seriál)
2016 Posle mnogich bed (TV seriál)
Semja Svetoforovych (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
2014 Dom spjaščich krasavic (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Naděžda (TV seriál)
2013 Pravo na ljubov (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pioněrskije zorki (S06E04)
2012 Maryna Rošča (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Něfťanaja lichoradka (S01E06)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
V kotle strastěj (E59)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Černaja vdova (S02E02)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Dar (S03E22)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
2004 Syščiki (TV seriál)
Ně streljajtě v pianista (S03E10)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace