foto

Sergej Rajevskij

  • nar. 24.1.1965 (54 let)
    Záporoží, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Sestrenka (TV film)

TV seriály

2019 Iděalist (TV seriál)
Svoja zemlja (TV seriál)
2014 Az vozdam (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Šag v storonu (S02E08)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Prikaz (S01E06)
2012 Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
Něvskije partizany (S07E05)
Granica zla (S07E04)
další epizody (6)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
Česť mundira (S06E03)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
další epizody (4)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Něskolko mgnovenij bezumija (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky