foto

Alla Fomičeva

  • nar. 13.7.1979 (40 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Na oščup
2007 Sestrenka (TV film)

TV seriály

2015 Kosti (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
2005 Tajnaja straža (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kartěl niščich (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace