foto

Dmitrij Karpejev

  • nar. 1987
    Nižnij Novgorod, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sestrenka (TV film)

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Těni prošlogo (S02E47)
Železnoje alibi (S01E68)
2013 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něsportivnoje poveděnije (S06E04)
2012 Pjatnickij (TV seriál)
Pobedivšije drakona (S02E24)
2010 Interny (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Posledňaja mesť (E44)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky