foto

Christopher Reinhardt

  • nar. 19.12.1989 (30 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ein Kind wird gesucht (TV film)
2016 L'origine de la violence
Memoire (studentský film)
2015 Die Verwandlung
2014 Die Fischerin (TV film)
2013 #2 (studentský film)
Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2011 Am Kreuzweg (TV film)
2007 Autopiloten
Der Mustervater 2 - Opa allein zu Haus (TV film)
Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
2006 Mr. Nanny - Ein Mann für Mama (TV film)
2004 Häschen in der Grube (studentský film)

TV seriály

2018 Klicknapped (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Panzerherz (S21E19)
Správná dvojka (TV seriál)
Preis der Schönheit (E74)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola první (S01E01)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Was nicht sein darf (S14E02)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Pod ochrannými křídly (S09E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßer die Glocken nie klingen (S16E42)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Volles Risiko (S10E05)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Aus der Bahn (E11)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Tod einer Nachbarin (S05E10)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verpasste Zeit (S09E35)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky