foto

Anna Guljarenko

  • nar. 11.6.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aljošeňka
Nemilovaní
2015 Moskva nikogda ně spit
Poslednij rubež
Štěstí je...
2011 Jelena
2009 Pobeditěl (TV film)
Pop
2007 Gagarinův vnuk
2004 Na dálku
Věčernij zvon
2003 Drugaja ženščina, drugoj mužčina...
2002 Tretějskij suďa (TV film)
1988 Ožog
1986 Razmach kryljev
1982 Ženskije radosti i pěčali
1981 Příbuzenstvo

TV seriály

2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 11 (S03E11)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (5)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
2013 Novaja žizň (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (12)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Iděalnyj brak (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Stěpnyje děti (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Viraži suďby (S03E06)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)
Vorovka (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace