foto

Anna Guljarenko

  • nar. 11.6.1958 (60 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2015 Moscow Never Sleeps
Poslednij rubež
Štěstí je...
2011 Jelena
2009 Pobeditěl (TV film)
Pop
2007 Gagarinův vnuk
2004 Na dálku
Věčernij zvon
2003 Drugaja ženščina, drugoj mužčina...
2002 Tretějskij suďa (TV film)
1988 Ožog
1986 Razmach kryljev
1982 Ženskije radosti i pěčali
1981 Příbuzenstvo

TV seriály

2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 9 (S03E09)
další epizody (5)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
2013 Novaja žizň (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Epizoda 14 (S02E14)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
další epizody (12)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Stěpnyje děti (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Viraži suďby (S03E06)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)
Vorovka (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace