foto

Ljudmila Aljochina

  • nar. 15.4.1953
  • zem. 12.11.2008 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mama
2008 Ja znaju, kak stať sčastlivym (TV film)
2004 Četyre taksista i sobaka
1997 Změjinyj istočnik
1993 Urod
1989 Právo na minulosť
1984 Moj izbrannik

TV seriály

2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
2002 Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Vorovka (TV seriál)
1982 Solněčnyj věter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace