foto

Světlana Zoloťko

  • nar. Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tretij lišnij
2004 Miluji jen tebe

TV seriály

2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2009 Osennije cvety (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace