foto

Vitalij Salij

  • nar. 4.7.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kruty18
Sestrenka
2018 Vynohrad (TV film)
Špion №1
2015 Plochaja sosedka (TV film)
2014 Větrenaja ženščina
2010 Čužaja
2008 Děngi dlja dočeri (TV film)
2007 Tretij lišnij

TV seriály

2018 Obman (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (E05)
2017 Iskušenije (TV seriál)
Kapitanša (TV seriál)
Kontakt (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
2012 Angely vojny (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace