foto

Vitalij Salij

  • nar. 4.7.1985 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Špion №1
2019 Kruty 1918
Moje sestřička
Zaboronenyj
2018 Vynohrad (TV film)
2015 Plochaja sosedka (TV film)
2014 Větrenaja ženščina
2010 Čužaja
2008 Děngi dlja dočeri (TV film)
2007 Tretij lišnij

TV seriály

2020 Buchta Glubokaja (TV seriál)
2019 Lichač (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Obman (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (S01E05)
2017 Iskušenije (TV seriál)
Kapitanša (TV seriál)
Kontakt (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
2012 Angely vojny (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Bonni i Klajd (S01E36)
2011 Jarosť (TV seriál)
Jarosť (E08)
2010 Akula (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
Ochota na Vervolfa (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Mobilnyj lochotron (S03E13)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Osobyje primety (S02E40)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky